پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
لزوم شبکه‌سازی در حوزه آموزش علوم پزشکی
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، باقر لاریجانی در نشست مجازی معاونین آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی، ضمن تقدیر از حضور معاونین آموزشی دانشگاه ها و تسلیت ایام سوگواری اهل بیت علیهم السلام گفت: در حوزه معاونت آموزشی سعی بر این است که با استفاده از ظرفیت های فضای مجازی بسترهای ارتباطی با مسئولان آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی گسترش یابد.

معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: در کنار اقداماتی که در حوزه آموزش وزارت بهداشت صورت گرفته، اقدامات خوبی در دانشگاه های علوم پزشکی صورت گرفته به طوری که ۷ دانشگاه علوم پزشکی جزو دانشگاه های برتر در سطح بین الملل معرفی شده اند، به ازای هر ۱۲ عضو هیات علمی علوم پزشکی، یک هسته فناوری مرتبط وجود دارد، روزانه رویدادهای مختلفی در حوزه توسعه فناوری و نوآوری در حوزه علوم پزشکی برگزار می شود.

وی افزود: بسیاری از کوریکولوم های علوم پزشکی بازنگری شده است و اعتباربخشی دانشگاه ها و بیمارستان ها انجام شده است. همچنین دریافت گواهینامه فدراسیون جهانی آموزش پزشکی برای اعتباربخشی ‌دوره پزشکی عمومی هم دستاورد بزرگی است که طی یک سال گذشته با تلاش همکاران حاصل شد، تعداد اعضای هیات علمی گسترش یافته به نحوی که طی  3 دهه گذشته تعداد اعضای علمی علوم پزشکی ۷ برابر شده، حدود ۲ هزار عضو هیات علمی هم به زودی جذب خواهند شد.

لاریجانی گفت: ۹۰ درصد آزمون های علوم پزشکی به صورت الکترونیک برگزار می شود و افزایش چشمگیری در تعداد دانشجویان خارجی داشته ایم، به طوری که از سال ۹۴ تاکنون این تعداد ۴ برابر شده و حرکت های ارزشمندی در گسترش بین المللی آموزش علوم پزشکی صورت گرفته است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر لزوم شفاف سازی بسته های تحول و نوآوری در آموزش برای تمامی مسئولان و اعضای هیات علمی دانشگاه ها گفت: لازم است در خصوص این بسته ها نشست های متعددی در دانشگاه ها با روسای دانشکده ها و بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی برگزار شود، ما در وزارت بهداشت تلاش می کنیم رویدادهای حوزه آموزش علوم پزشکی برای تمامی مسئولان تشریح شود و انتظار می‌رود این اقدام در دانشگاه های علوم پزشکی نیز صورت پذیرد.

به گزارش وب‌دا وی در پایان ضمن تاکید بر لزوم شبکه سازی در آموزش علوم پزشکی اضافه کرد: لازم است تمامی افراد ذینفع در دانشگاهها در شبکه های آموزش علوم پزشکی عضو شوند و در اجرای این برنامه ها مشارکت داده شوند، تحول و نوآوری استراتژی اصلی حوزه آموزش علوم پزشکی است و ضروری است این استراتژی طی نشست با اعضای هیات علمی، مسئولان دانشکده ها، بیمارستان ها و مراکز تحقیقاتی روشن شود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/EkRr