پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
همکاری هایی برای تولید داروهای پایین‌ آورنده فشارخون
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد عبداللهی در خصوص نتایج حاصل شده از پژوهش‌های این مرکز اظهار کرد: پژوهش‌های انجام شده در پژوهشکده علوم دارویی به دلیل دارا بودن اعتبار کافی در مجلات معتبر بین‌المللی منتشر شده‌اند و منجر به گسترش دانش بنیادی در حوزه علوم دارویی شده است.

وی افزود: پژوهشکده علوم دارویی تلاش‌های متعددی در جهت کاربردی کردن پژوهش‌ها و انجام خدمت مورد نیاز صنعت و تکمیل فرآیند تولید محصول انجام داده است که شامل برپایی تست‌های لازم برای بررسی اثربخشی و سلامت ترکیبات سلامت محور نیز هست. همچنین نقش مهمی در پیشبرد پژوهش‌های کاربردی در معرفی مولکول‌های جدید و تجاری‌سازی فرآورده‌های دارویی داشته است که می‌توان به همکاری در تولید کدئین فسفات، لتروزول، مرفین سولفات، نالوکسان، نیفه دیپین به عنوان داروی پایین آورنده فشار خون، سلکوکسیب به عنوان داروی بازدارنده انتخابی COX-۲، شربت گیاهی Zataria multiflora به عنوان ضد سرفه، Deferasirox، Tinibs and Finibs، Bosentan، .Fingolimod، Nitisinone و تعدادی دیگر اشاره‌ کرد.

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: پژوهشگران نباید تنها به تولید مقاله اکتفا کنند، بلکه باید حلال مشکلات مردم و جامعه باشند، نمی خواهیم پژوهشی انجام شود که مشتری بیرون از دانشگاه نداشته باشد یا به درد جامعه و مردم و صنعت خودمان نخورد. ما می‌خواهیم به مرحله‌ای برسیم که علم تولیدی ما قابل درک برای عموم مردم و تامین کننده نیازهای آن‌ها باشد.

عبداللهی گفت: پژوهشکده علاوه بر تحقیقات دارویی در زمینه آموزشی نیز تلاش‌های بسیاری انجام داده است و از اولین مراکز برگزارکننده دوره‌های دکترای تخصصی و پسا دکترا و پذیرش دانشجویان داخل و خارجی بوده است و بعنوان الگویی خوب در دانشگاه از آن یاد می‌شود. تا کنون بیش از ۲۰ دانش‌آموخته این دوره‌ها در موسسات علمی داخل و خارج از کشور در موقعیت‌های خوب علمی مشغول به کار هستند.

وی اظهار کرد: این مرکز بطور مداوم با تشکیل دوره های کوتاه مدت و کارگاه های آموزشی حرفه ای به آموزش متخصصین در حوزه های مختلف علوم دارویی پرداخته است. توجه جدی به تجاری سازی ایده ها و تاسیس هسته های فن آور و سپس شرکت های دانش بنیان هم از جمله فعالیت‌های جدی این پژوهشکده است که به منظور حمایت از کاربردی سازی پژوهش ها انجام شده است.

رئیس مرکز تحقیقات علوم دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص تحریم‌ها گفت: کمبود بودجه تاثیرگذار است؛ اما برای رسیدن به اهداف بلند پژوهشکده، تحریم‌ها را محدود کننده نمی‌دانیم زیرا نیروهای ویژه و ماهری داریم که با شرایط خود را وفق داده و آماده خدمت هستند، همچنین تعمیر وسایل موجود و تجهیز آزمایشگاه‌ها با دستگاه‌های ساخت ایران از افتخارات ما است. خوشبختانه همکاران خوبی در پژوهشکده داریم که حتی در شرایط محدودیت‌های مالی، اقدام به اهدا از منابع شخصی می‌کنند و ما را در فرآیند حفظ آمادگی آزمایشگاه‌ها هم یاری کرده‌اند.

به گزارش ایسنا عبداللهی در پایان اضافه کرد: تاکنون فعالیتهای پژوهشی اعضای این مرکز تحقیقاتی منجر به کسب رتبه‌های برتر در چندین دوره ارزشیابی مراکز تحقیقاتی و جشنواره رازی شده است، فعالیت‌های پژوهشکده علوم دارویی در قالب پژوهش‌های کاربردی مورد نیاز صنعت و جامعه و رفع مشکلات آن‌ها همیشه مورد توجه بوده است. در همین ارتباط در سومین جشنواره فناوری سلامت " آبان ماه ۹۶" بعنوان برگزیده در جذب منابع مالی در دانشگاه علوم پزشکی تهران مورد تقدیر قرار گرفتیم.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/IIfY