هیچ بیماری چشمی نداریم که در کشور درمان نشود
دبیر علمی بیست و نهمین کنگره انجمن علمی چشم پزشکی ایران، گفت: در شرایط کنونی، هیچ بیمار چشمی نداریم که نیاز باشد برای درمان به خارج از کشور اعزام شود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا صداقت در نشست خبری بیست و نهمین کنگره انجمن علمی چشم پزشکی ایران که در سالن کنفرانس انجمن علمی چشم پزشکی برگزار شد افزود: در کنگره امسال، دو برنامه پرستاری چشم پزشکی و چشم پزشکان جوان را داریم. همچنین، میهمانانی از آمریکا و اروپا در کنگره حضور خواهند داشت. ضمن اینکه، روسای انجمن های چشم پزشکی کشورهای منطقه نیز در کنگره حاضر خواهند بود.
دبیر علمی بیست و نهمین کنگره انجمن علمی چشم پزشکی ایران با اشاره به بررسی تازه های چشم پزشکی در کنگره امسال گفت: بسیاری از درمان ها همواره در حال تغییر هستند و این یکی از چالش های رشته چشم پزشکی است، یکی از موضوعاتی که در کنگره مورد بحث قرار می گیرد، این است که چگونه بتوانیم وسایل تشخیصی پیشرفته چشم پزشکی را وارد کشور کنیم.
وی افزود: خوشبختانه هیچ بیماری چشمی نداریم که در کشور درمان نشود، در حال حاضر کمبودی در زمینه تجهیزات و داروهای چشم پزشکی در کشور وجود ندارد، فقط در یک مقطع یک ساله، هزینه های ارزی باعث افت در تامین تجهیزات چشم پزشکی گردید.
در ادامه حمید احمدیه عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشکی ایران در نشست خبری بیست و نهمین کنگره چشم پزشکی ایران گفت: یکی از بیماری های چشمی که باعث کاهش دید می شود، عیوب انکساری است که شیوع زیادی دارد اما قابل درمان است.
در ادامه حمید احمدیه عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشکی ایران در نشست خبری بیست و نهمین کنگره چشم پزشکی ایران گفت: یکی از بیماری های چشمی که باعث کاهش دید می شود، عیوب انکساری است که شیوع زیادی دارد اما قابل درمان است.
وی از آب مروارید به عنوان یکی دیگر از بیماری های شایع چشمی در کشور نام برد و افزود: خوشبختانه به اندازه کافی، جراح چشم در اکثر نقاط کشور برای درمان این بیماری چشمی وجود دارد.
عضو هیئت مدیره انجمن علمی چشم پزشکی ایران به بیماری آب سیاه اشاره کرد و ادامه داد: خطری که این بیماری دارد، این است که تا مدت ها فاقد علامت خاصی بوده و در مراحل پیشرفته بیماری، به چشم پزشک مراجعه می شود و همین مسئله کار درمان را سخت می کند، شیوع آب سیاه از سن ۴۰ سالگی به بعد بیشتر شایع است و لازم است که افراد برای کنترل بیماری آب سیاه، به چشم پزشک مراجعه و معاینات دوره ای داشته باشند.
احمدیه به عوارض چشمی دیابت اشاره کرد و افزود: یک سوم بیماران دیابتی دچار عوارض چشمی می شوند و بینایی ۵ تا ۱۰ درصد آنها ممکن است به خطر بیافتد.همچنین در بیماران مبتلا به ایدز عارضه چشمی وجود دارد و ضایعات خاصی در ته چشم و اطراف چشم این افراد ایجاد می شود که البته خیلی شایع نیست.
به گزارش مهر وی در پایان در مورد استفاده کودکان از وسایل الکترونیکی و آسیب های چشمی گفت: استفاده زیاد از این وسایل می تواند شیوع نزدیک بینی را افزایش دهد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/hMDO