محصولات تراریخته باید مطابق استانداردهای وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو باشد
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت:مردم درباره مصرف مواد غذایی تراریخته نگران نباشند؛ چراکه تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازد وجود ندارد، اگر این محصولات به لحاظ تراریختگی مطابق با استانداردهای ایران که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو کنترل میشود باشد، مشکلی ایجاد نمیکند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، زهرا عبدالهی درباره وجود محصولات غذایی تراریخته و نگرانی مردم گفت: مردم درباره مصرف مواد غذایی تراریخته نگران نباشند؛ چراکه تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازد وجود ندارد.
وی افزود: وزارت بهداشت همیشه نظر خود را اعلام کرده که مصرف محصولات تراریخته در قالب آن استانداردها و پروتکلهای موجود و ضوابطی است که باید رعایت شده باشد؛ یعنی از نظر واردات، آن ماده غذایی از کجا وارد شده باشد و اگر به لحاظ تراریختگی مطابق با استانداردهای ایران که توسط وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو کنترل میشود باشد، مشکلی ایجاد نمیکند.
به گزارش فارس مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در پایان گفت: اکنون روغنهایی که مصرف میکنیم؛ مثلا روغن سویا و روغنهای مایع در کل دنیا تراریخته هستند، بنابراین انواع روغنهای مایع مصرفی ما از دانههای تراریخته تهیه میشوند و سالهاست در ایران و خیلی کشورهای دیگر مصرف میشوند و تاکنون شواهدی مبنی بر اینکه ممکن است این محصولات سلامت مردم را به خطر بیندازند، وجود ندارد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/c6jD