فست فود، عاملی در ایجاد بیماریهای غیرواگیر و چاقی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف شیرینی، فست فودها و نوشابههای گازدار بسیار زیاد است، گفت: این مواد نقش زیادی در ایجاد بیماریهای غیر واگیر و چاقی دارند. تغذیه سالم مهمترین فاکتور حفظ سلامت و طول عمر به شمار میرود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، توجه به نوع مواد غذایی مصرفی روزانه و استفاده از منابع غذایی مفید در سبد تغذیهای نقش بسیار زیادی در حفظ سلامتی جسمی و روانی افراد دارد؛ به طوری که تغذیه سالم مهمترین فاکتور حفظ سلامت و طول عمر به شمار میرود.
زهرا عبدالهی مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در خصوص اینکه وضعیت تغذیهای مردم چگونه است؟ اظهار داشت: اکنون مصرف قند، نمک و چربی در رژیم غذایی مردم زیاد است؛ یعنی مصرف شیرینیها، فست فودها نوشابههای گازدار و چیپس و پفک که فاکتورهای تغذیهای خطرناک هستند و نقش زیادی در ایجاد اضافه وزن، چاقی و بیماریهای غیر واگیر دارند، خیلی زیاد است.
به گزارش فارس وی در پایان با تأکید بر اینکه مردم باید سبزیجات، میوهها، حبوبات، نان و غلات سبوسدار را بیشتر مصرف کنند، بیان داشت: یکی از اولویتهای نظام سلامت در برنامه تغذیه، اصلاح الگوی تغذیه مردم است؛ یعنی کاهش مصرف قند، نمک و چربی و از سوی دیگر افزایش مصرف حبوبات و منابع غذایی که حاوی فیبر هستند، مصرف این مواد غذایی نقش مهمی در پیشگیری از اضافه وزن، چاقی و به دنبال آن پیشگیری از دیابت، انواع سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی دارد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/CK7v