پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
رونمایی از دستگاه پروتز عصبی حرکتی در دانشگاه علم و صنعت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، پروتز عصبی پاراسایکلینگ برای رکاب زدن افراد دچار ضایعه قطع نخاعی با حضور سورنا ستاری معاون علمی‌وفناوری رییس‌جمهور در دانشگاه علم و صنعت ایران رونمایی شد.

تولید این دستگاه در پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی دانشگاه علم و صنعت ایران و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صورت گرفته است، این دستگاه به افراد دچار ضایعه نخاعی امکان می‌دهد تا با رکاب زدن مداوم از ایجاد عوارض خطرناکی همچون پوکی استخوان، زخم بستر، عفونت‌های کلیوی و مثانه، نارسایی‌های قلبی و عروقی و غیره جلوگیری کنند. 

معکوس کردن روند پوکی استخوان‌ ها و افزایش تراکم استخوان، کاهش اسپاسم، افزایش سطح ران، افزایش مصرف اکسیژن و بهبود عملکرد قلبی و ریوی، افزایش گردش خون و بهبود گام برداشتن در افراد دچار ام اس، پارکینسون و سکته مغزی و بهبود وضعیت روحی و روانی افراد دچار ضایعه نخاعی از جمله فواید این دستگاه به شمار می‌رود.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه پروتز پاراسایکلینگ در دانشگاه علم و صنعت در جمع خبرنگاران با اشاره به چالش‌های بیماران مبتلا به ضایعات نخاعی گفت: پس از دستگاه پاراواک، دستگاه پروتز پاراسایکلینگ دومین محصول از این دانشگاه است که نسبت به دستگاه پاراواک عمومیت بیشتری برای افراد با ضایعات نخاعی دارد.

وی از تحویل ۳ دستگاه پاراواک برای بیماران ضایعه نخاعی از سوی دانشگاه علم و صنعت خبر داد و افزود: امیدواریم با اعطای سوبسیدهای بیشتر به مراکز توانبخشی این دستگاه مورد استفاده بیشتری قرار گیرد، با این دستگاه مبتلایان به ضایعات نخاعی می‌توانند تا حدودی کارهای روزمره خود را انجام دهند، ما باید بر روی تجاری‌سازی این محصولات متمرکز شدیم و تا کنون سه دستگاه پاراواک این دانشگاه به ما تحویل داده شده است.

به گزارش ایسنا ستاری در پایان ابراز امیدواری کرد که با اعطای سوبسیدهای بیشتر به مراکز توانبخشی، این دستگاه‌ها بیشتر مورد استفاده قرار گیرند، این دستگاه جزو پروژه‌های کلان ملی است و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از این طرح یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/La87