حذف شیر از سبد غذایی بسیار بسیار خطرناکتر از آفلاتوکسین است
رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارتهای این سازمان بر فرآیند تولید شیر و شرکتهای پاستوریزهسازی آن گفت: نخوردن و حذف شیر از سبد غذایی مردم، بسیار بسیار خطرناکتر از خطر آفلاتوکسین است، هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که یک خطر قطعی را با یک خطر احتمالی عوض کند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمدرضا شانهساز با اشاره به مباحثی مبنی بر وجود سم آفلاتوکسین در شیر، گفت: مردم مطمئن باشند که سازمان غذا و دارو در این زمینه نظارتهای لازم و کافی را بر فرآیند تولید شیر و شرکتهای پاستوریزهسازی شیر انجام میدهد؛ بهطوری که قبل از تولید، در حین تولید، بعد از تولید و در زمان خروج و هم در زمان توزیع شیر در بازار مورد ارزیابی و کنترل قرار میگیرد و اعداد و ارقامی که طی این چند روز برای وجود آفلاتوکسین در شیر اعلام شده است، اصلا صحت ندارد.
رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: استاندارد ما برای آفلاتوکسین شیر ۰.۱ میکروگرمپِرکیلوگرم است، این درحالیست که استانداردهای آمریکا در این زمینه بسیار بالاتر از ما است، اما استانداردهای اروپایی هم پایینتر از این عدد است. استاندارد ما چیزی بین این دو استاندارد است.
به گزارش ایسنا وی در پایان افزود: مردم نگران سلامت شیر نباشند و حتما شیر مصرف کنند، مردم حتما باید خوردن شیر را در برنامه غذاییشان قرار دهند؛ چراکه خطر شیر نخوردن بسیار بسیار بیشتر از آفلاتوکسین است، حذف شیر از سبد غذایی روزانه قطعا آسیبزا است. حتی باید توجه کرد که خطراتی که بر اثر خوردن شیر به میزان بسیار زیاد مطرح میشود و در همه دنیا هم وجود دارد، احتمالی است. بنابراین هیچ عقل سلیمی نمیپذیرد که یک خطر قطعی را با یک خطر احتمالی عوض کند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/2H84