پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
خوردن غذاهای دارای طبع گرم سیستم ایمنی بدن را جهت مقابله با کرونا تقویت می‌کند
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حسن اکبری با اشاره به جنگ روانی درباره ویروس کرونا گفت: ویروس کرونا آر اِن اِی "RNA" تک رشته‌ای "نوعی مولکول" و همانند ویروس آنفلوانزا است و از لحاظ قدرت بیماری زایی در سطح پایینی قرار دارد اما دارای قدرت انتشار بالایی است.

متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: خط اول مقابله بدن انسان با ویروس ها، سیستم ایمنی است؛ سیستم ایمنی نیز به شدت وابسته به انرژی سلول های ایمنی است و انرژی سلول ها از طریق تغذیه سالم و خواب به موقع "راس ساعت ۲۱ بخوابید" و ورزش تامین می شود بنابراین افراد باید تغذیه با اس دی ای پایین داشته باشند؛ "اس ادی ای" میزان انرژی لازم برای تبدیل ماده غذایی به انرژی سلولی است.

وی افزود: اگر می بینیم مردم دیگر کشورها با ویروس نظامی سیاسی کرونا مواجه شده و به سرعت بیمار می شوند به این علت است که تغذیه مردم آنها در اغلب موارد از غذاهای نامتعارف مانند گوشت گربه و امثال آن تشکیل شده که در شرع مقدس، خوردن چنین غذاهایی منع شده است، می توان نتیجه گرفت که اگر مردم از خوراکی های با طبع گرم استفاده کنند سیستم ایمنی شان قوی تر از قدرت ویروس کرونا خواهد شد و بنابراین مبتلا به کرونا نمی شوند.

اکبری گفت: البته افرادی مانند مبتلایان به دیابت و کودکان دارای نقص ژنتیکی سیستم ایمنی که زمینه های نقص ایمنی به صورت ژنتیکی و اکتسابی دارند، مستعد ابتلا به کرونا هستند و استفاده از ماسک و تدابیر شدید بهداشتی برای این افراد توصیه می شود ولی افراد سالم و قوی با تغذیه مناسب نیازی به استفاده از ماسک و تدابیر شدید بهداشتی ندارند.

متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: استفاده از دود اسفند با توجه به وجود مواد آلکالوئیدی که از ضدعفونی کننده ها و استریل کننده های گیاهی و طبیعی است، می تواند هوای تنفسی منازل و مجامع را ضدعفونی کند بنابراین روزی یک تا سه بار دود کردن اسفند برای ضدعفونی کردن فضاهای دربسته مانند مساجد، مدارس، ورزشگاه ها و منازل اکیدا توصیه می شود. مقالات علمی موثربودن دود اسپند در استریلیزاسیون را تائید می کنند.

وی اظهار کرد: غذاهایی مانند گوشت گوسفند، روغن های حیوانی، روغن زیتون، روغن ارده کنجد، نان سبوس دار، عسل، خرما، کشمش، بادام، فندق، گردو، پسته، از میوه ها سیب، گلابی، به، انجیر و توت خشک و از حبوبات نخود و لپه از غذاهای دارای اس دی ای پایین یا  اصطلاحا غذاهای گرم به شمار می روند و جهت تقویت سیستم ایمنی برای مقابله با کرونا موثر هستند.

اکبری از زیتون در کنار غذا، انبه و موز، نارگیل و مرکبات شیرین مانند پرتقال، نارنگی، لیموشیرین و انار از میوه های دارای اس دی ای پایین نام برد و گفت: از عرقیجات و دمنوش های سنتی نیز، بادرنجبویه، اسطوخودوس، گل گاو زبان، عناب، زعفران، زنجبیل، دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و آویشن می توانند تقویت کننده سسیستم ایمنی باشند، روغن کوهان شتر، روغن پیه گاو، روغن زرد گاوی و گوسفندی نیز اس دی ای پایین دارند، همچنین توصیه می شود که مردم غذاهای با طبع سرد مانند گوشت گاو و محصولات آن مثل سوسیس، کالباس، همبرگر و مارتادلا و فست فودها نخورند.

متخصص و دانشیار پاتولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف مرغ صنعتی، چای سبز و سیاه، انواع سس های سفید و قرمز و دیگر سس های صنعتی، بستنی و شیرینی های مصنوعی "شیرینی قنادی" و خوردن آب سرد، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند، از روغن‌های نباتی، روغن مایع، جامد و سرخ کردنی، گوشت ماهی و مرغابی، ماست، دوغ و شیر به ویژه شیر سرد، از حبوبات عدس، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند و بهتر است به جای آبغوره و آبلیمو از سرکه محلی انگور و آب نارنج استفاده شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان نظام پزشکی وی در پایان به مردم توصیه کرد در صورت مصرف لبنیات آن را با نعناع، گل محمدی یا کنجد میل کنند و گفت: در صورت مصرف شیر، شیر را داغ کنید و شیر را قبل از مصرف ۱۵ دقیقه بجوشانید و به آن زعفران یا زردچوبه اضافه کنید و آن را با خرما یا عسل میل کنید تا سیستم ایمنی ضعیف نشود.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/ETAT