راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس "کووید ۱۹" برای استفاده عموم مردم
معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به شیوع بیماری کرونا و ضرورت آموزش و اطلاع رسانی صحیح به کارکنان بهداشتی و عموم مردم در این شرایط، "راهنمای مدیریت تغذیه در کرونا ویروس "COVID -۱۹" را تهیه و در اختیارهمکاران بهداشتی سراسر کشور قرار داد.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، راهنمای مدیریت تغذیه در کووید ۱۹ در فایل زیر قابل مشاهده است:
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/fx1U