پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
راهنمای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص شرایط نگهداری لباس‌ها در برابر کرونا ویروس
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در این راهنما آمده است:‌ با جهانی شدن ابتلا به ویروس کرونا، از جمله سوالات و ابهاماتی که در ذهن همه وجود دارد، نحوه‌ نگهداری و یا نظافت لباس‌هایی است که در خارج از منزل آن‌ها را می‌پوشیم. بر اساس شواهد، ویروس کرونا می‌تواند روی سطوحی مانند لباس "بطور کلی پارچه" بماند و از آن منتقل شود. توصیه‌ها بیشتر درباره‌ رعایت بهداشت دست‌ها و جلوگیری از تماس نزدیک با افراد بیمار است و کمتر به نحوه‌ی نظافت لباس‌ها توجه شده است.

شواهد موجود در زمینه پاسخ به سوال سازمان جهانی بهداشت بیان می‌کند که اسپری کردن مواد الکلی بر روی لباس‌ها توصیه نمی‌شود و لزومی به انجام این کار نیست. همچنین، استفاده از سشوار برای از بین بردن ویروس روی لباس‌ها بی‌تأثیر است.

بر اساس مطالعات، نیازی به شست وشوی روزانه‌ی لباس‌ها نیست. در صورت مواجهه با شخصی که علائم شبیه به بیماری کرونا دارد، یا در صورت سفر به مناطق پرخطر مثل بیمارستان‌ها، شهرهای پرخطر و نظیر آن و یا مشاهده هرگونه خون و دیگر ترشحات بر روی لباس توصیه می‌شود که لباس ها با آب گرم شسته و در نور آفتاب یا بر روی شوفاژ خشک شوند. در کل، رعایت عدم تماس با اشخاص و سطوح آلوده، مهم‌ترین نکته‌ای است که باید رعایت شود.

برای لباس‌های روزانه و رفت و آمدهای معمول، نیازی به شست و شوی روزانه لباس‌ها نیست، ولی توصیه می‌شود لباس‌ها در کمد و یا فضایی جداگانه نزدیک در منزل نگهداری شوند.

رعایت توصیه‌هایی مثل شست وشوی دست‌ها و استفاده از دستکش، پوشاندن دهان و بینی در هنگام سرفه و عطسه و عدم تماس با افراد و سطوح، مهم‌ترین اقدامات هستند.

در لحظه اول ورود به منزل، دستکش و ماسک خود را به نزدیک‌ترین سطل زباله در بسته بیاندازید، سپس دست‌های خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید و سپس لباس‌های خود را دربیاورید و در کمد یا فضایی جداگانه قرار دهید و پس از تعویض لباس‌ها مجددا دست‌های خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه شست وشو دهید. ایرنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/JMvg