پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
برای حال خوب مردم ارزش قائل شویم
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیده فاطمه ذوالقدر با اشاره به لزوم پرهیز از هرگونه تردد و سفر غیر ضرور توسط مردم، درباره چگونگی مدیریت کردن زمان در خانه ماندن مردم اظهار داشت: در این روزها که دغدغه سلامت جسم و روح هموطنان عزیزمان مطرح است برای جلوگیری از گسترش این بیماری مسری، مرتب مردم را به خانه ماندن جهت در امان بودن از بیماری فرا می خوانیم که برای این موضوع باید برنامه ریزی کرد.

وی افزود: دانش آموزان از اوایل اسفند دیگر به مدرسه نمی‌روند و یادگیری از طریق تلویزیون و شبکه‌های مجازی صورت می گیرد، که البته در این‌باره چند سوال مطرح است، آیا این یادگیری واقعا می تواند خروجی و نتیجه مطلوب داشته باشد؟ آیا بر مبنای برنامه ریزی صحیح صورت گرفته است یا خیر؟ و  آیا دانش‌آموزان، آموزش لازم را جهت استقبال از این نحوه یادگیری دیده‌اند؟ بنابراین لازم است برای درست استفاده کردن از این ایام، به فراخور شرایط، آموزش لازم صورت گیرد. 

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: اینکه مردم برای مدت قابل توجهی در خانه بمانند، که قطعا موجب تنگ شدن عرصه و تحت فشار روحی قرار گرفتن می شود، مستلزم برنامه ریزی از سوی مسئولین برای چگونه پر کردن این ایام است. البته اگر بتوانیم آن را ایام فراغت بنامیم، چرا که شهروندان، این روزها، دغدغه بسیاری دارند و فارغ از مسائل نمی باشند. 

ذوالقدر گفت: بنابراین دستگاه‌های اجرایی مربوطه از صدا و سیما گرفته تا وزارت بهداشت و وزارت گردشگری و وزارت جوانان و ارتباطات و معاونت زنان و خانواده و شهرداری ها و... موظف هستند جهت بهبود اوضاع روحی - روانی مردم و ترغیب به خانه ماندن، برنامه های مشاوره ای جهت خویشتن داری و دوری از ترس و اضطراب، ارائه بازی و تفریحات آنلاین و انواع آموزش های لازم -برای ایام خوش بعد از این بحران- و لذت بردن از کنار خانواده بودن و موارد بسیار دیگری را برنامه ریزی کنند. 

نماینده مردم تهران در مجلس در این‌باره اضافه کرد: وزارت ارتباطات از در اختیار گذاردن ۱۰۰ گیگ اینترنت رایگان سخن می گوید که باید زودتر اجرایی و اطلاع رسانی و آموزش درست برای استفاده عموم مردم صورت بگیرد، برنامه های ارائه شده در این زمینه باید سریع و با اطلاع رسانی درست اجرایی شود و جنبه تبلیغاتی و شعاری نداشته باشد، برای حال خوب مردم ارزش قائل شویم و اقدامات لازم را جهت برقراری نشاط اجتماعی یا حداقل در این ایام جهت جلوگیری از آسیب روحی روانی هم وطنانمان  فراهیم کنیم. 

به گزارش ایسنا وی در پایان اضافه کرد: البته اینکه افراد بتوانند برای اوقات فراغت خود بخصوص در چنین شرایطی که اوقاتی طولانی و غیرمعمول است، برنامه ریزی کنند، خود، یک مهارت است که نیازمند آموزش می باشد و این آموزش باید در مدارس و از سنین پایین آغاز شود؛ بنابراین لحاظ چنین آموزشی در مدارس توسط وزارت آموزش و پرورش نیز ضرورت دارد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/0174