ثبت نام ۱۱۷ هزار نفر در طرح پایش سلامت در کمیته مبارزه با کرونا
فرماندار قم گفت: تاکنون بیش از ۱۱۷ هزار تن در سامانه سلامت و طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا ثبتنام کردهاند، البته باید گفت که این آمار رضایت بخش نیست، در همین راستا از دستگاههای دولتی میخواهیم در ایام تعطیل و غیر تعطیل، هرکدام از این دستگاهها سه روز در هفته، یک وسیله نقلیه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، مرتضی حیدری در جلسه ستاد پیشگیری هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم گفت: به منظور مقابله با ویروس کرونا و شیوع آن در استان قم، طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان قم اجرا شد.
فرماندار قم ادامه داد: در همین رابطه با دعوتی که از دانشگاه علوم پزشکی، بسیج و چندین دستگاه دیگر را به عمل آمد، طرح قرائت و برنامه ریزی های لازم هم انجام شد، در همین رابطه کمیته مراقبت و پایش عمومی در سطح استان انجام شد. بر اساس این کمیته باید دسترسی تمام افراد ساکن در قم به سامانه سلامت فراهمشده و عموم مردم عضو این سامانه شوند و تکلیف خود را پیرامون وضعیت کرونا مشخص کنند.
وی افزود: محوریت انجام این طرح بر عهده دانشگاه علوم پزشکی است. در همین رابطه تمامی پیامرسانها را برای اطلاعرسانی و ثبتنام مردم در این سامانه بسیج کردهایم و تاکنون بیش از 117 هزار تن در سامانه سلامت و طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا ثبتنام کردهاند، البته باید گفت که این آمار رضایت بخش نیست،در همین راستا از دستگاههای دولتی میخواهیم در ایام تعطیل و غیر تعطیل، هرکدام از این دستگاهها سه روز در هفته، یک وسیله نقلیه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
حیدری در پایان گفت: یکی از مشکلات این بخش، عدم توفیقات ما در زمینه اطلاع رسانی از طریق پیام رسان ها است که باید در این زمینه از طریق تماس با خانواده ها این امر را سامان دهی کرد.
در ادامه محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با ذکر این مطلب که در یک هفته اخیر ورودی و خروجی استان به وضعیت ثابت رسیده است گفت: در حال حاضر آمار بستریهای استان براثر ویروس کرونا 781 نفر است.
وی با ابراز نگرانی از احتمال افزایش گسترش ویروس در ایام تعطیلات عید نوروز امسال گفت: الان وضعیت در خصوص این بیماری در قم بهتر شده است ولی از این شلوغ ها و مسافرت های ایام تعطیل نگرانیم، تنها راه چاره، قطع کردن زنجیره انتقال بیماری است. اگر 25 درصد مردم در خانه بمانند این بیماری ممکن است تا فروردین و اردیبهشت هم ادامه داشته باشد اما اگر 40 درصد مردم قرنطینه خانگی را رعایت کنند میتوان امیدوار بود که تا پایان فروردین بیماری کرونا را کنترل کنیم.
به گزارش ایسنا رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان اضافه کرد: در این زمینه خوشبختانه طرح بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا را داریم که باید در اولویت قرار بگیرد. متاسفانه هنوز تعداد کمی در طرح پایش سلامت شرکت کردند. بر اساس آخرین آمار استان قم در رتبه هفتم و هشتم کشوری است، جزو استانهای خوب هستیم اما تا آنجایی که ممکن است مردم را باید تشویق به مشارکت در طرح بسیج ملی کنیم.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/YY1b