پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
عدم شتابزدگی در بازگشت به حالت عادی و رفع محدودیت‌های کنترل ویروس کرونا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، تدروس ادهانوم با بیان این که همه ما از عواقب عمیق اجتماعی و اقتصادی همه‌گیری جهانی بیماری کووید-۱۹ آگاهیم گفت: در نهایت بهترین راه برای پایان دادن به محدودیت‌ها و کاهش اثرات اقتصادی ناشی از آن به کشورها، حمله به این ویروس است.

شیوع کروناویروس در سراسر جهان تاکنون یک میلیون و ۱۳۳ هزار و ۴۵۵ مورد ابتلا و ۶۰ هزار و ۳۸۱ مورد مرگ و میر بر جای گذاشته است. این شیوع که کمی بیش از سه ماه پیش در چین پدیدار شد، با تعطیلیِ شهرها، اقتصاد را به سختی تحت فشار قرار داده و مردم بسیاری را در جهان از کار بیکار کرده است.

در اوایل هفته جاری، مقامات سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به شدت افزایش سریع و شیوع جهانی این همه‌گیری ابراز نگرانی کردند.

تدروس روز گذشته "جمعه" از کشورها خواست تا با گسترش برنامه‌های رفاه اجتماعی، مدیریت موانع مالی و اطمینان از اقدامات بهداشت عمومی با "بودجه کافی" به شهروندان خود کمک کنند.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت با بیان این که شیوع کروناویروس یک بحران بی‌سابقه است که نیاز به پاسخ بی‌سابقه‌ای دارد، گفت: در صورتی که افراد به دلیل عدم تمکن مالی مراقبت‌های بهداشتی خود را به تأخیر انداخته یا از آن جلوگیری کنند، علاوه بر آسیب فردی که می‌بینند،  کنترل همه‌گیری را دچار اختلال کرده و دیگر افراد جامعه را نیز در معرض خطر قرار می‌دهند.

روز دوشنبه هفته گذشته مقامات سازمان جهانی بهداشت اعلام کرده بودند که اعمال قرنطینه و فاصله‌گذاری اجتماعی برای مهار شیوع کروناویروس جدید کافی نیست. با این حال با وجود تأثیری که بر اقتصاد و جامعه دارد، ضروری بوده و بدون اعمال این محدودیت‌ها، شمار قربانیان این بیماری افزایش زیادی خواهد داشت.

مایک رایان، مدیر اجرایی برنامه فوریت‌های پزشکی WHO نیز با تاکید بر جدی بودن این همه‌گیری اظهار داشت که این ویروس بسیار کشنده بوده و کشورهای زیادی درگیر آن شده‌اند که باید مقابله با آن را جدی بگیرند.

وی افزود: رهبران جهان باید سیستم‌های بهداشت عمومی خود را بهبود دهند، اگر کشورها خواهان اتمام چرخه پایان‌ناپذیر قرنطینه و تعطیلی‌های سراسری و تاثیرات اقتصادی آن‌ها هستند، باید با این ویروس مقابله حداکثری کرده و با آن زندگی کنند تا واکسن‌هایی که برای مقابله نهایی با این ویروس نیاز است، ساخته و آماده شوند.

بنا بر گزارش سی‌ان‌بی‌سی نیوز، مقامات سازمان جهانی بهداشت هم‌چنین اعلام کردند که کروناویروس مبارزه علیه سایر بیماری‌های عفونی مانند فلج اطفال را نیز دچار اختلال و مشکلاتی کرده است. در حالی که در سال‌های اخیر سازمان جهانی بهداشت فلج اطفال را به آستانه ریشه‌کنی رسانده بود، اکنون به‌کارگیری بیشتر کادر درمانی جهان برای مقابله در خط مقدم کروناویروس، در برخی موارد واکسیناسیون برای فلج اطفال را به طور موقت متوقف کرده است. ایسنا

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Mig0