ذرات ویروس کرونا میتواند مدت طولانیتری در هوا بماند
تحقیقات جدید نشان میدهد که ذرات ویروس کرونا ممکن است در مدت طولانیتری در هوا و به ویژه در مکانهایی که تهویه مناسب ندارند، باقی بماند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، این تحقیقات روز دوشنبه در مجله تحقیقاتی نیچر منتشر شد و محققان دانشگاه ووهان چین غلظت مواد ژنتیکی را در دو بیمارستانی که مبتلایان به کووید-۱۹ در آن درمان می شدند، آزمایش کردند.
این تحقیقات نشان داد که ویروس کرونا، اندکی در هوای بخش های نگهداری بیماران، سوپرمارکت ها و ساختمان های مسکونی باقی می ماند در حالیکه ذرات معلق بیشتری در حمام ها و محل هایی که جمعیت زیادی در محیط های بسته وجود دارد.
محققان نتیجه گرفتند که در اتاق های بیمارانی که تهویه خوبی دارند سطح غیرقابل کشف مواد ژنتیکی ویروس اندک است. برخی از محل هایی که کادر پزشکی در آنها حضور دارند ابتدا غلظت مواد ژنتیکی ویروس بالا بود و بعد از اجرای شیوه های بهداشتی ضدعفونی کردن محل، این سطح به سطوح غیرقابل کشف ویروس کاهش یافت.
این نتایج نشان می دهد که عفونت زدایی و تهویه بهتر می تواند جلوی گسترش ویروس را بگیرد.
وجود غلظت بالایی از ویروس در اتاق هایی که کادر پزشکی تجهیزات محافظتی بر تن دارند می تواند نشان دهد که تجهیزات حرفه ای نیز با ذرات ویروس معلق در هوا آلوده می شوند و می توانند عامل انتقال باشند.
در حالی که هنوز معلوم نیست که آیا ذرات معلق در هوا می تواند باعث ابتلا به ویروس شود محققان گفته اند که تحقیقات بیشتر باید آلودگی ناشی از آن را بررسی کند. ایرنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/FtCG