وعدههای غذایی مناسب ماه رمضان در شرایط کرونا "اینفوگرافیک"
در ماه مبارک رمضان روزهداران باید به نوع وعدههای غذایی خود توجه داشته باشند، به طور مثال در وعده سحر باید غذاهای کمحجم و غنی از مواد مغذی که کمنمک، کمچرب و کمشیرین مصرف کنند و از غذاهای سرخشده و پرادویه پرهیز کنند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، در این اینفوگرافیک که براساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، به بایدها و نبایدهای وعدههای غذایی در ماه رمضان، بویژه در شرایط شیوع کرونا، اشاره شده است.
ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/yRfb