ویروس کرونا ممکن است هرگز ناپدید نشود
مدیر امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: کرونا ممکن است تبدیل به یک همهگیر بومی در جوامع شود و هرگز ناپدید نشود، اچ آی وی ناپدید نشده، اما ما آموخته ایم چگونه با آن کنار بیاییم، به نظرم مهم است که واقع بین باشیم و فکر نکنیم که کسی میتواند پیشبینی کند که این بیماری چه موقع از بین خواهد رفت. وعدهای در کار نیست و تاریخی را نمیتوان تعیین کرد. این بیماری ممکن است به یک مسئله دراز مدت تبدیل شود، این احتمال هم وجود دارد که چنین نشود.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)،سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: ممکن است کروناویروس جدید هرگز از بین نرود.
همزمان با اقدامات برخی از کشورها در راستای کاهش تدریجی محدودیتهای اعمال شده به منظور کنترل کروناویروس سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که ممکن است این ویروس هرگز بهطور کامل از بین نرود.
سازمان جهانی بهداشت روز گذشته "چهارشنبه" هشدار داد که کروناویروس جدید ممکن است هرگز از بین نرود و مردم سراسر جهان باید نحوه تعامل و گذران زندگی با این ویروس را یاد بگیرند.
این ویروس اولین بار در اواخر سال گذشته میلادی در شهر ووهان در چین شناسایی شد که اکنون نزدیک به چهار میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در جهان به این ویروس آلوده شده و حدود ۳۰۰ هزار نفر نیز به دلیل ابتلا به بیماری کووید ۱۹ ناشی از این ویروس جان خود را از دست دادهاند.
مایک رایان مدیر اجرایی برنامه فوریتهای پزشکی این سازمان گفت: با ویروس جدیدی مواجه هستیم که برای اولین بار در میان جمعیت انسانی نفوذ کرده است بنابراین نمیتوان به آسانی پیشبینی کرد که چه زمان میتوان بر آن غلبه کنیم، این امکان وجود دارد کروناویروس جدید همچون دیگر ویروسهای موجود در جامعه باقی بماند و هرگز از بین نرود.
وی در کنفرانس ویروس کرونا در ژنو گفت: این ویروس ممکن است تبدیل به یک همهگیر بومی در جوامع شود و هرگز ناپدید نشود، اچ آی وی ناپدید نشده، اما ما آموخته ایم چگونه با آن کنار بیاییم، به نظرم مهم است که واقع بین باشیم و فکر نکنیم که کسی میتواند پیشبینی کند که این بیماری چه موقع از بین خواهد رفت. وعدهای در کار نیست و تاریخی را نمیتوان تعیین کرد. این بیماری ممکن است به یک مسئله دراز مدت تبدیل شود، این احتمال هم وجود دارد که چنین نشود.
به گزارش ایسنا مدیر اجرایی برنامه فوریتهای پزشکی سازمان جهانی بهداشت در پایان با اشاره به اینکه درحال حاضر کار برای ساخت حدود یک صد واکسن بالقوه در جریان است گفت: با وجود این، بیماریهای دیگری مانند سرخک هستند که علیرغم وجود واکسن، ریشه کن نشده اند.
مدیر امور اضطراری سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد: بازگشایی مرزهای زمینی نسبت به پروازهای هوایی خطر کمتری دارد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/ien8