افراد چاق در دوران شیوع کرونا رژیم غذایی خود را تغییر دهند
یک متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: اگر افراد چاق تحت نظارت کارشناس تغذیه رژیم غذایی بگیرند، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونل و فشار خون در آنها کاهش و روند سلامت در آنها افزایش مییابد، افرادی که چاق هستند باید در شرایط کرونایی رژیم غذایی خود را تغییر و در خانه فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند.
![افراد چاق در دوران شیوع کرونا رژیم غذایی خود را تغییر دهند افراد چاق در دوران شیوع کرونا رژیم غذایی خود را تغییر دهند](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/13586/conversions/vv24zq1DLk01Cjrb-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، فرزاد شیدفر درباره برخی نگرانیها مبنی بر ارتباط چاقی و ابتلا به ویروس کرونا گفت: افراد چاق معمولا با افزایش توده چربی در بدن مواجه هستند که میتواند خطرات متعددی را متوجه فرد کند و باعث افزایش چربی خون و عوامل التهابی در بدن شود و عروق بدن را مستعد به رسوب چربی و انسداد شریان کند.
وی افزود: این وضعیت باعث میشود تا رسیدن اکسیژن و مواد مغذی به قلب کم شود و سکته به وجود آید بنابراین چاقی ارتباط مستقیم با بیماریهای قلبی و عروقی دارد و شانس ابتلا به بیماری را در افراد چاق نسبت به افراد سالم و دارای وزن طبیعی افزایش میدهد. به همین دلیل خود چاقی زمینه ساز بسیاری از بیماریهای قلبی و حتی بروز فشار خون در افراد چاق بیشتر از افراد معمولی است. باید توجه کرد که کاهش وزن این افراد میزان بروز این خطرات را تا حد زیادی کم میکند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران ادامه داد: این بدین معناست زمانی که سطح خطر در افراد چاق کاهش مییابد، به دنبال آن زمینه ابتلا و حتی شدت بیماری کرونا در صورت ابتلا در این افراد کمتر میشود. در عین حال اگر افراد چاق تحت نظارت کارشناس تغذیه رژیم غذایی بگیرند، خطر ابتلا به بیماری عروق کرونل و فشار خون در آنها کاهش مییابد و روند سلامت در آنها افزایش مییابد، افرادی که چاق هستند باید در شرایط کرونایی رژیم غذایی خود را تغییر و در خانه فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند.
به گزارش ایسنا شیدفر در پایان اضافه کرد: عوامل متعددی اعم از کاهش مصرف چربیهای خوراکی و جامد، در کاهش چربی خون نقش دارند بنابراین بهتر است افراد و بهویژه افراد چاق، به جای مصرف چربیهای خوراکی و جامد، لبنیات کم چرب، سبزیجات و روغنهای مایع و میوه مصرف کنند، ضمن اینکه همراه با این روند باید فعایتهای بدنی را افزایش و مصرف شیرینی، غذای سرخ کرده و شور را کاهش دهند.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/8I9s