پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
احتمال قرنطینه کردستان وجود دارد
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محسن فتحی با اشاره به نتیجه نشست قائم مقام وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با مسئولان حوزه سلامت در استان کردستان برای اتخاذ تصمیماتی پیرامون نحوه کنترل ویروس کرونا در این منطقه، گفت: قرار بر این شد مباحث مطرح شده در این نشست را به وزیر بهداشت انتقال دهد تا وی در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه دهد تا در پی آن رییس جمهور اختیارات بیشتری را به ستاد مقابله با کرونا در استان بدهد که بتواند برای اعمال قرنطینه و ممانعت از بروز ازدحام در این منطقه تصمیماتی را اتخاذ کند.

ضرورت تقویت زیرساخت‌های درمانی و تامین تجهیزات در بیمارستان‌های استان کردستان

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم‌اکنون وضعیت شیوع ویروس کرونا کردستان را در وضعیت قرمز قرار داده است که می‌طلبد تمهیدات ویژه‌ای برای رفع این مشکل اندیشیده شود، کما اینکه لازم است زیرساخت‌ها در حوزه درمان و تامین تجهیزات لازم در مراکز درمانی تقویت شود، چرا که در شرایط کنونی به تامین تعداد زیادی دستگاه اکسیژن‌ساز نیاز داریم.

وی تصریح کرد: خستگی کادر درمانی بیمارستان‌های استان کردستان در پی افزایش سطح ارائه خدماتی که باید به بیماران مبتلا به کرونا ارائه دهند از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد، بنابراین لازم است جذب نیروی پرستار بر اساس قراردادهای 89 روزه در دستورکار مراکز درمانی این منطقه قرار گیرد تا از این طریق نیروهای تازه نفس وارد بیمارستان‌ها شوند.

فتحی خاطرنشان کرد: امیدواریم در ستاد مقابله با کرونا تصمیماتی اتخاذ شود که در پی آن بتوانیم قرنطینه و اجرای محدودیت‌های اجتماعی جهت کنترل ویروس کرونا در استان را اعمال کنیم و ساعات کاری ادارات را کاهش دهیم و برخی مشاغلی که فعالیتشان ضروری نیست را تعطیل کنیم تا از این طریق بتوانیم وضعیت شهر را به حالت عادی برگردانیم.

دولت در زمان قرنطینه به لحاظ اقتصادی از مردم کردستان حمایت کند

وی اظهار کرد: دولت هم باید تعدادی بسته معیشتی و تشویقی را برای صنوف مختلف در نظر بگیرد تا مردم از اعمال مجدد محدودیت تردد ناشی از قرنطینه با مشکلات اقتصادی مواجه نشوند، ضمن اینکه دستگاه‌های حمایتی هم به این مهم ورود پیدا کنند.

نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، در بیان دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا در استان کردستان، افزود: از 15 روز گذشته و به دنبال تعطیلات عید فطر مردم با این تصور که انتشار ویروس کرونا کمرنگ شده و شهر به حالت عادی برگشته است، فاصله‌های اجتماعی را رعایت نکردند که عاملی برای شیوع مجدد ویروس کرونا شد.

عضو مجمع نمایندگان استان کردستان در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قرار بر این شده است که امروز در نشست ستاد ملی مقابله با کرونا، وضعیت شیوع کرونا در استان کردستان مورد بررسی قرار گیرد تا بتوانیم با دستور رییس جمهور هم محدودیت‌های اجتماعی را اعمال کنیم و هم تجهیزات لازم برای ارتقا سطح ارائه خدمات در مراکز درمانی این منطقه به بیماران کرونایی را تامین کنیم. خانه ملت

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/AF82