ممنوعیت برپایی مراسم عزا و عروسی در مساجد و تالارها
استاندار تهران با اشاره به افزایش روند ابتلا به کرونا در استان تهران در ممنوعیت برگزاری مراسم عروسی در تالارها و مراسم عزا در مساجد تاکید کرد و گفت: هر کارمند و ارباب رجوعی که از ماسک استفاده نکند حق ورود به اداره و دریافت خدمات را ندارد. علاوه بر این نظارت نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
![ممنوعیت برپایی مراسم عزا و عروسی در مساجد و تالارها ممنوعیت برپایی مراسم عزا و عروسی در مساجد و تالارها](https://www.pezeshkanoghanoon.ir/storage/14379/conversions/GqpiQUNv50O70Rnp-large.jpg)
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا با اشاره به افزایش تعداد مراجعین، بستریها و بیماران بخش ویژه در استان تهران گفت: در حال حاضر 3100 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان تهران بستری هستند که 2200 نفر در بخش عادی و 680 نفر در بخش ویژه هستند.
وی با اشاره به تصمیمات مهمی که در استان تهران اتخاذ شده است افزود: برگزاری هر گونه مراسم عروسی در تالارهای پذیرایی و برگزاری مراسم عزا در مساجد ممنوع است. بر اساس بخشنامه ابلاغی به دستگاههای اداری باید از برگزاری هر گونه سمینار، جشنواره و همایش پرهیز شود و نسبت به استفاده از ماسک برای کارمندان و مراجعین اقدام شود.
به گزارش ایسنا استاندار تهران در پایان تاکید کرد: هر کارمند و ارباب رجوعی که از ماسک استفاده نکند حق ورود به اداره و دریافت خدمات را ندارد، علاوه بر این نظارت نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی باید به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/nKct