پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
۲۱۸۶ ابتلا و ۱۹۴ فوتی جدید کرونا
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، سیماسادات لاری گفت: از دیروز تا امروز ۲۲ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۸۶ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۴۹۹ نفر از آنها بستری شدند.

سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: به این ترتیب مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۵۷ هزار و ۳۰۳ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۹۴ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲ هزار و ۸۲۹ نفر رسید، خوشبختانه تا کنون ۲۱۹ هزار و ۹۹۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

وی افزود: ۳۳۵۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند، تا کنون یک میلیون و ۹۷۲ هزار و ۲۰۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری ضمن تاکید بر لزوم رعایت بهداشت فردی و اجتماعی، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شست‌وشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل، گفت: استان‌های خوزستان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی و مازندران در وضعیت قرمز قرار دارند، استان‌های تهران، فارس، کرمان، البرز، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، بوشهر، هرمزگان و آذربایجان شرقی هم در وضعیت هشدار این بیماری قرار دارند.

به گزارش ایسنا سخنگوی وزارت بهداشت در پایان ضمن تشکر از مردم خوزستان گفت: گرچه این استان همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد، اما آمار ابتلا و بستری ناشی از کرونا در این استان کاهش یافته است. از مردم می‌خواهیم که همچنان در رعایت پروتکل‌ها جدی باشند، با رعایت استفاده از ماسک قطعا در هفته‌های آتی شاهد کاهش چشمگیر در آمار به این بیماری خواهیم بود. در این راستا ماسک‌های خانگی هم بسیار موثر هستند.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/Bqzc