به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنید
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به در پیش بودن عید قربان از مردم خواست که ذبح دام را صرفا در کشتارگاههای تحت نظارت ادارههای کل دامپزشکی انجام دهند و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، محمد مهدی گویا درباره ذبح دام در عید قربان گفت: از خرید دام زنده یا گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه میشود، خودداری کنید.
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند. همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود، از مردم میخواهیم که دام زنده را از میادین عرضه مجاز دام تحت نظر سازمان دامپزشکی خریداری کنند.
به گزارش ایرنا وی در پایان افزود: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد مصرف شود، به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.
به گزارش ایرنا وی در پایان افزود: گوشت دام ذبح شده باید قبل از مصرف به مدت حداقل ۲۴ ساعت در دمای ۴ درجه سانتی گراد در یخچال قرار داده شود و جگر و سایر امعا و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد مصرف شود، به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است ذبح و مصرف نکنید.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/70FV