تجهیزات حفاظت شخصی برای مراقبت از کادر درمان کافی نیست
نتایج یک مطالعه جدید توسط متخصصان پزشکی در انگلیس نشان میدهد کادر درمان که از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ مراقبت میکنند در صورت مجهز بودن به تجهیزات حفاظت فردی (PPE) نیز همچنان با خطر سه برابری ابتلا به این بیماری روبرو هستند.
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، بررسی انجام شده در انگلیس حاکی از آن است که مجهز بودن کادر درمان به تجهیزات حفاظت شخصی برای مراقبت از آنان در برابر کروناویروس جدید کافی نیست.
در این بررسی آمده است: اعضای کادر درمان درصورتی که به دستکش، گان و ماسک کافی مجهز باشند در مقایسه با عموم مردم ۳.۴ برابر بیشتر در معرض ابتلا به بیماری کووید-۱۹ قرار دارند.
در این بررسی محققان با استفاده از نرم افزارهای ردیابی علائم بیماری کووید-۱۹ به مطالعه اطلاعات بیش از دو میلیون نفر از جمله ۱۰۰ هزار نفر از اعضای کادر درمان در آمریکا و انگلیس بین ماه مارس تا آوریل پرداختند.
آنها مشاهده کردند بیش از ۲۷۰۰ مورد ابتلا به کووید-۱۹ به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر از کادر درمان گزارش شده که این رقم در میان عموم مردم بیش از ۲۴۰ مورد به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر بوده است.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، به گفته متخصصان انگلیسی، اطلاعات فعلی حاکی از آن است که با وجود در دسترس بودن تجهیزات حفاظت شخصی، خطر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در گروههای درمانی همچنان بالاست و این در حالیست که در برخی کشورها از جمله ایالات متحده، کادر درمان حتی با کمبود همین لوازم نیز روبرو هستند و این مشکل به ویژه در مورد کارکنان بهداشتی از گروه اقلیتها نظیر پرسنل سیاه پوست، آمریکای لاتین یا آسیایی بیشتر به چشم میخورد.
این تحقیق به سیستم های درمانی و مراقبت بهداشتی توصیه میکند که علاوه بر تامین تجهیزات حفاظت فردی به میزان کافی به دنبال شناسایی و بکارگیری روشهای موثر بیشتر برای حفاظت از پرسنل خود در برابر این بیماری باشند. ایسنا
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/vQv7