پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
تاثیر کرونا بر روند جهانیِ مقابله با مرگ‌ومیرهای قابل پیشگیری در کودکان
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، طبق گزارش آژانس‌های سازمان ملل و بانک جهانی که روز گذشته "سه‌شنبه" منتشر شد، موارد مرگ و میرهای قابل پیشگیری در کودکان زیر پنج سال در سال ۲۰۱۹ میلادی کمترین میزان را داشته است.

در این گزارش آمده است: سال گذشته میلادی تنها کمی بیش از پنج میلیون مرگ و میر قابل پیشگیری رخ داده و این درحالیست که این آمار در سال ۱۹۹۰ حدود ۱۲.۵ میلیون مورد بوده است. با این حال تاکید می‌شود که همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ در دنیا پیشرفت‌های حاصل شده در کاهش موارد مرگ و میر در میان کودکان و نوجوانان را با تهدید روبرو کرده است.

"تدروس آدهانوم قبریسوس" دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در اظهاراتی در این باره گفت: ما نباید اجازه دهیم همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ پیشرفت های قابل توجه برای کودکان و نسل های آینده را به مخاطره اندازد.

مطالعه اخیر یونیسف و سازمان جهانی بهداشت نشان می دهد همه گیری بیماری کووید-۱۹ خدمات مراقبت درمانی از مادران و کودکانِ سراسر جهان نظیر مراقبت های پیش از زایمان و پس از آن، واکسیناسیون و چکاپ های پزشکی را به دلیل کاهش منابع و همچنین ترس از ابتلا به بیماری کووید-۱۹ مختل کرده است.

همچنین "هنریتا فور" مدیر اجرایی یونیسف گفت: جامعه جهانی برای ریشه کن ساختن موارد مرگ و میر قابل پیشگیری در کودکان مسیر طولانی را طی کرده و نباید اجازه دهد همه گیری کووید-۱۹ ما را در این مسیر متوقف کند.

یونیسف از میان ۷۷ کشوری که در فصل تابستان مورد مطالعه قرار داده، ۶۸ درصد وقفه در چکاپ های پزشکیِ کودکان و واکسیناسیونِ آنها را گزارش کرده است. همچنین تحقیق سازمان جهانی بهداشت حاکی از وقفه ۵۲ درصدی در ارائه خدمات پزشکی به کودکان بیمار و ۵۱ درصدی در اجرای برنامه های مقابله با سوء تغذیه است.

به گزارش ایسنا این نوع از خدمات در پیشگیری از موارد مرگ و میر در میان کودکان و نوزادان حیاتی است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/HxlV