پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
" توسعه، تغذیه پایدار با مشارکت یکدیگر"
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، زهرا عبدالهی گفت: بر اساس گزارش FAO در سال 2020 بیش از 2 میلیارد نفر در جهان  به غذای ایمن ، سالم ، مغذی و کافی دسترسی منظم  ندارند، ضایعات مواد غذایی هر ساله حدود 1.3 میلیارد تن بر آورد شده است، این ضایعات معادل یک سوم کل مواد غذایی تولید شده برای مصرف انسان است و معادل غذای 2 میلیارد نفر در هر سال محسوب می شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تصریح کرد: در کشور ما نیز ضایعات غذایی در حدود 30 درصد تخمین زده شده است، اطلاع رسانی و برنامه های آموزشی با هدف فرهنگسازی الگوی صحیح مصرف غذایی بویژه در شرایط فعلی بحران کووید 19 می تواند نقش موثری در اصلاح الگوی غذایی به منظور پیشگیری و کنترل بیماری کووید19 داشته باشد.

به گزارش وب‌دا وی در پایان گفت: به مناسبت روز جهانی غذا که مصادف با 24 مهر ماه است مانند هر سال اقدامات نمادین در جهت آموزش و اطلاع رسانی برپا می شود و امسال نیز با توجه به شرایط کرونا اقدامات اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی  با شعار "همه با هم برای تغذیه سالم در شرایط اپیدمی کرونا" مورد تاکید است.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/U7NQ