پایگاه خبری پزشکان و قانون | پالنا
تزریق مرحله نخست تست انسانی واکسن ایرانی کرونا پایان یافت
به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، حامد حسینی با اشاره به اینکه آخرین داوطلب فاز یک واکسن ایرانی کرونا نیز وارد مطالعه شد گفت: تعداد داوطلبان این مرحله ۵۶ نفربود. از ۹ دی ماه تا امرو 18 بهمن ماه همه داوطلبان نخستین تزریق واکسن خود را دریافت کردند.

 مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: واکسن کرونا تا پایان این هفته به ۵۰ داوطلب تزریق شده بود که با دریافت واکسن توسط ۶ داوطلب، بصورت عملی تزریق اول تمامی داوطلبان واکسن ایرانی به اتمام رسیده است، تا کنون ۲۲ داوطلب 2 نوبت تزریق  خود را انجام داده اند، تا نیمه اسفندماه سال جاری تزریق دوم تمام داوطلبان و پیگیری ۲۸ روز ایشان تمام خواهد شد.

وی در پایان افزود: تا آخر هفته جاری سی امین داوطلب نیز تزریق دوم خود را دریافت خواهد کرد، از روند اجرایی کار راضی هستیم و امیدواریم یافته های مطالعه از نظر کارشناسان سازمان غذا و دارو و ناظران وزارت بهداشت نیز به اندازه کافی قانع کننده باشد، تاکنون عارضه هایی که از داوطلبان ثبت شده از گرید یک عوارض بوده و تا اینجای مطالعه دغدغه ای برای ما ایجاد نشده است اما باید اجازه دهید که روند پایش تا پایان مطالعه با دقت ادامه یابد، ما تا یک ماه آینده با اطمینان بیشتری می توانیم به این سوال پاسخ دهیم.

به گزارش ایرنا نخستین تزریق انسانی مرحله اول مطالعات بالینی نخستین واکسن کرونا ساخت محققان ایرانی در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با نام"کُوو ایران برکت" روز سه شنبه "نهم دی ماه" با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، روی داوطلبان انجام شد.

پایان پیام/

لینک کوتاه:

https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/CsZl