باید تلاش کنیم پیک چهارم ویروس کرونا اتفاق نیافتد
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: باید تلاش کنیم پیک چهارم ویروس کرونا اتفاق نیافتد. وقتی اتفاق بیافتد قطعاً تغییر جهش رخ میدهد، ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی داریم که ۷۱ درصد را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم، ۸۲ درصد بستریهای بیماران کووید ۱۹ در بخش دولتی بودند، ۵۵ درصد تختهای آی سی یو نیز به بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه خبری پزشکان و قانون (پالنا)، قاسم جان بابایی به ارائه گزارشی از وضعیت حوزه درمان کشور پرداخت و گفت: جهش ویروس ذاتی است و مواردی که در کشور پیدا شده جز ذات ویروس است، جهش ویروس در جاهایی اتفاق افتاده که سیر بیماری را بدتر نکرده است، در پیکهای دوم و سوم این جهش ویروس اتفاق افتاده بود اما در جاهایی بود که باعث شدت بیماری نشد.
معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: باید تلاش کنیم پیک چهارم اتفاق نیافتد. وقتی اتفاق بیافتد، قطعاً تغییر جهش رخ میدهد، ۱۵۰ هزار تخت بیمارستانی داریم که ۷۱ درصد را به بیماران کرونایی اختصاص دادیم، ۸۲ درصد بستریهای بیماران کووید ۱۹ در بخش دولتی بودند، ۵۵ درصد تختهای آی سی یو نیز به بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافت.
وی افزود: پیک اول را خیلی خوب پشت سر گذاشتیم، گفت: متأسفانه در مهر و آبان ۹۹، یک پیک سنگین داشتیم، بروز کووید ۱۹ در هر استان متفاوت است. حتی مرگ و میر بیماران کرونایی در هر بیمارستان نیز متفاوت است، هر چه سن بالاتر باشد و لود بیماری بیشتر باشد، میزان مرگ و میر افزایش مییابد، ۴۳ درصد کسانی که بستری میشوند بالای ۶۰ سال هستند اما میزان مرگ و میر در سنین بالا افزایش مییابد.
به گزارش مهر جان بابایی در پایان گفت: باید بیشتر مراقب سالمندان باشیم، بار بیماری بالا برود، مرگ و میر بیشتر میشود، چاقی عامل مهمی در ابتلاء به کرونا است. اغلب افراد جوان و میانسال که در بیمارستانها بستری شده اند، چاق هستند، دیابت هم از عوامل مهم در ابتلاء به کرونا است. به طوری که در استانهایی که بیشتر افراد چاق و دیابتی دارند، موارد کرونا بالا است.
پایان پیام/
https://www.pezeshkanoghanoon.ir/p/ijFm